Selectie voor dressuur Indoor Groningen op de schop

Share
  • 19 april 2019 10:47

door: redactie, 19 april 2019 10:47

🔴 Zuidbroek
Indoor Groningen gaat stoppen met de huidige formule van de dressuurcompetitie Indoor Groningen (DCIG). Er komt een nieuwe opzet, met nog één selectieweekend. Dat is op 7 en 8 september in Veendam. Via die selectie plaatsen finalisten zich voor de kür in Zuidbroek.

Tot nu toe kende de DCIG selecties op drie locaties. De organisatie gaat de selectie nu centraal doen in Veendam. In park Borgerswold worden dan over twee dagen vier verschillende proeven verreden.

dressuur CH Parkstad Veendam
Een blik op het dressuurterrein in Veendam.

Deelnemers van de klasse L1 t/m ZZ-Licht zowel paarden als pony’s kunnen zich plaatsen voor een finaleplaats tijdens het 58ste IICH Groningen door deel te nemen aan deze nieuwe Dressuur Derby. Ze rijden vier verschillende proeven, waarvan de drie beste proeven tellen op basis van plaatsingspunten.

Deelname aan de Dressuur Derby IICH Groningen mogelijk vanaf de klasse Bixie t/m ZZ-Licht. De klasse Bixie en B dressuur strijden niet om een finaleplaats maar om de dagzege.

Inschrijven voor de Dressuur Derby Indoor Groningen is op maandag 1 juli om 12.00 via online inschrijving. De link naar de inschrijving verschijnt binnenkort op de website van het evenement.