CSI Twente breidt uit met veulenveiling Grand Prix Sales

CSI Twente breidt uit met veulenveiling Grand Prix Sales

28 januari 2020 16:03 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: 2 minuten

📌 Geesteren
📝 STEGEN.NET | Persbericht

Het CSI Twente voegt opnieuw een dimensie toe aan haar evenement. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli wordt op het Erve Maathuis de Grand Prix Sales gehouden, een exclusieve veiling van circa vijftien spring- en evenveel dressuurveulens.

De veiling van exclusieve spring- en dressuurveulens past goed bij het CSI Twente, dat van woensdag 1 tot en met zondag 5 juli ook de wereldtop bij de spring- en dressuurruiters aan de start mag verwelkomen.

CSI Twente wordt dit jaar uitgebreid met de Grand Prix Sales.
📸 Esmee van Gijtenbeek

Grand Prix Sales is een nieuwe veiling voor dressuur- en springveulens in het topsegment, georganiseerd door Sannah Angenent en Marjolein Ras. Sannah Angenent over de ambities van de komende Grand Prix Sales: ,,CSI Twente is al jarenlang wereldwijd een begrip en gevestigd in een regio met een rijke paardenhistorie, waar horsemanship in de genen verankerd zit. Op CSI Twente kunnen wij zowel dressuur als springpaardenfokkers een internationaal veilingpodium aanbieden en klanten kunnen genieten van een Grote Prijs springen of een Grand Prix dressuur.”

Ook online bieden

De veilingcollectie op CSI Twente zal bestaan uit circa vijftien exclusief gefokte springveulens die na de Grote Prijs op vrijdagavond 3 juli onder de hamer komen. Vervolgens wordt op zaterdagavond 4 juli na de Grand Prix dressuur een prachtige collectie van circa vijftien dressuurveulens geveild. Het is ook mogelijk tijdens deze veilingen online te bieden. Ge√Įnteresseerden kunnen zich hiervoor registreren op de website van Grand Prix Sales.

Marjolein Ras: ,,Fokkers kunnen ons altijd bellen, appen of mailen om hun veulens aan te melden. Wij staan iedereen graag te woord en houden van korte lijnen.‚ÄĚ Tijdens de KWPN Stallion Show 2020 van deze week in de Brabanthallen te Den Bosch is zowel Sannah Angenent als Marjolein Ras op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari aanwezig om ge√Įnteresseerde fokkers, kopers en overige belangstellenden persoonlijk te informeren.

Om op de hoogte te blijven over alle ontwikkelingen rondom deze nieuwe veiling kunnen ge√Įnteresseerden zich aanmelden via de website www.grandprixsales.nl

Rob Maathuis, directeur van het CSI Twente, dat in 2020 zowel een CSIO als CDI organiseert, vult aan: ,,De Grand Prix Sales past uitstekend in onze filosofie alle geledingen uit de spring- en dressuursport op maat te bedienen. Van veulen tot toppaard en van ponyruiter tot topruiter. Alle facetten komen aan bod. Na de succesvolle organisatie van de Longines FEI Nations Cup springen en dressuur van afgelopen jaar hebben we de komende editie met de nieuwe EEF Series voor landenteams en de Grand Prix Sales wederom twee nieuwe, attractieve speerpunten.‚ÄĚ