archief
contact
+31 6 53239630

CDI Exloo: Emmelie Scholtens wint met Indian Rock Prix St. Georges

ūüďĆ EXLOO ‚ÄĒ Emmelie Scholtens eiste woen¬≠dag¬≠mor¬≠gen de over¬≠win¬≠ning op in de Prix St. Georges tijdens CDI Exloo. Scholtens (35) kwam in de baan met de hengst Indian Rock, die inter¬≠na¬≠ti¬≠o¬≠naal debuteerde. 

ūüďĆ Exloo
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Emmelie Scholtens eiste woen­dag­mor­gen de over­win­ning op in de Prix St. Georges tijdens CDI Exloo. Scholtens (35) kwam in de baan met de hengst Indian Rock, die inter­na­ti­o­naal debuteerde.

Alle drie de jury­le­den zetten Scholtens en Indian Rock (Apache x Vivaldi) aan kop en het gemid­del­de kwam uit op een mooie 73,922%.

De hengst viel op met zijn mooie houding en ster¬≠ke draf¬≠on¬≠der¬≠de¬≠len. In de galop zat af en toe de rem er iets op, maar in de winde¬≠ri¬≠ge piste bij Hippisch Centrum Exloo werk¬≠ten de omstan¬≠dig¬≠he¬≠den zeker niet mee. Scholtens loods¬≠te Indian Rock voor¬≠beel¬≠dig door de proef heen en het is duide¬≠lijk dat de combi¬≠na¬≠tie enor¬≠me poten¬≠tie heeft.

De twee­de plaats was voor Charlotte Fry, de Britse amazo­ne die verbon­den is aan Van Olst Stables en die nog goede herin­ne­rin­gen bewaart aan Exloo, waar ze in 2018 Europees kampi­oen U25 werd, toen met Dark Legend. Ze start­te nu met de hengst Inclusive (v. Everdale) en deed met een score van 73,333% maar weinig voor Emmelie Scholtens onder.

Diederik van Silfhout pakte met Hummer H‚ÄĎS de derde plaats en eindig¬≠de met Bordolino als vier¬≠de. Anouk Noordman (Zuidwolde) eindig¬≠de als tien¬≠de met Dante‚Äôs Glory. Marjan Hooge (Ees) eindig¬≠de met Idem Dito op plaats elf. Op plaats twaalf volg¬≠de Floor Vos (Valthe), die met Indiana-Linda inter¬≠na¬≠ti¬≠o¬≠naal debuteerde.


gerelateerde berichten
Total
16
Share