archief
contact
+31 6 53239630

Marjan Hooge en Anouk Noordman eerste winnaars op Drents kampioenschap

📌 EXLOO – Marjan Hooge (Prix St. Georges) en Anouk Noordman (Intermediaire) waren vrijdag de eerste winnaars bij het Drents kampioenschap dressuur.
Marjan Hooge Idem Dito.
Marjan Hooge met Idem Dito tijdens de proef in Exloo.

📌 Exloo
📝 paardensportnoord

Marjan Hooge won vrijdagmorgen de Prix St. Georges bij het Drents kampioenschap dressuur. De amazone uit Ees kwam in de baan met Idem Dito.

De lichte tour werd dit jaar voor het eerst toegevoegd, om het kampioenschap breder en aantrekkelijker te maken. Het initiatief werd door de deelnemers en ook het publiek hoog gewaardeerd.

Marjan Hooge Idem Dito.
Marjan Hooge met Idem Dito tijdens de proef in Exloo.
📸 Steven Stegen

Marjan Hooge kwam in de lichte tour duidelijk als sterkste naar voren. Haar proef met Idem Dito mocht er zijn, alle drie de juryleden plaatsen deze combinatie aan kop. Dat resulteerde in een gemiddelde van 69,118%.

De tweede plaats was voor Annemieke Vincourt-Krom, die met veel focus en precisie haar proef met High Society afrondde. Haar score bedroeg 68,578%. Ina Beuving eindigde als derde met Ivana.

Annemieke Vincourt
Annemieke Vincourt met High Society.
📸 Steven Stegen

Anouk Noordman won met minimale voorsprong de Intermediaire. Met Dante’s Glory behaalde ze 67,206%. Dat was een fractie meer dan Annemieke Vincourt-Krom, die met Ghio op 67,010 eindigde. Op plaats drie volgde Floor Vos met Indiana-Linda, die helaas een fout maakte in de wissels.

Lees ook: Trea Mulder-Dolsma slaat eerste slag op Drents kampioenschap

felicitaties voor Rachelle Buining

Drents kampioenschap dressuur 2021

Foto's van het Drents kampioenschap dressuur op 23 en 24 juli 2021 in Exloo.


Total
34
Shares
0 deel
0 deel
34 deel
0 Tweet
0 deel