archief
contact
+31 6 53239630

Marjan Hooge Drents kampioen Z1-dressuur

🇳🇱 ERICA – Marjan Hooge is Drents kampioen Z1-dressuur. In Hippisch Centrum Emmen haalde ze de titel binnen met Kymona.
Z1-kampioene Marjan Hooge

🇳🇱 ERICA – De eerste Drentse kampioenen van 2022 zijn bekend. In Hippisch Centrum Emmen pakte Marjan Hooge de titel in het Z1. De finales van het Z2 en ZZ-licht worden komend weekend verreden.

Na de selectie leek Floor Vos de grote favoriet in het Z1, maar de amazone uit Valthe moest met haar Lapache DFV, het jongste paard in deze wedstrijd, nu genoegen nemen met plaats vijf.

Z1-kampioene Marjan Hooge (rechts)en ponykampioene Kyra Hingstman.
📸 Facebook | Hippisch Centrum Emmen

Marjan Hooge greep met klinkende scores de Drentse titel met Kymona. De amazone uit Ees kwam uit op een gemiddelde van 68,162%. Ze troefde daarmee Esmee Zwaagstra ruimschoots af. Zij kwam met Frizzle Sizzle uit op 67,647%. Veronique Roerink eindigde op plaats drie met Khaleesi met 66,103%.

In de klasse M presteerde Janita Stavast van de RV Exloo opvallend sterk. Ze werd M2-kampioen met Erdando O’hesseln en pakte in het M1 de derde plaats met Kensington. In deze klasse werd Merel van der Sluis kampioen met Kameraad.

De Z1 pony’s bracht de Drentse titel voor Kyra Hingstman en Goldwyn met een mooie 66,912%. Silke Reuvekamp pakte de tweede plaats met Major.


Total
18
Shares
0 deel
0 deel
18 deel
0 Tweet
0 deel