archief
contact
+31 6 53239630

Edward Gal neemt dit jaar wedstrijd­pauze

📌 OOSTERBEEK – Edward Gal zal zijn titel niet verdedigen op het NK Dressuur in Ermelo. Twaalf keer was hij al kampioen. Gal liet zijn vrienden en fans weten dat hij een wedstrijdpauze inlast.

Edward Gal: ,,Ik rijd al veel jaren wedstrijden en heb er altijd van genoten. Maar na de Olympische Spelen voelde ik dat ik toe was aan een wedstrijd­pauze. Ik hou er van om thuis op het GHPC onze hengsten te trainen. Ik zal dat dit jaar ook doen. Daarna kom ik weer terug in de wedstrijdring, met volle energie. Dank voor jullie begrip en ik kijk uit naar de vele mooie momenten die er nog zullen komen.”

Edward Gal en Glock’s Total US in de Olympische piste van Tokio.
📸 FEI | Christophe Taniere

Edward Gal reed op de Olympische Spelen in Tokio zijn laatste wedstrijd met de hengst Glock’s Total US en eindigde op de vijfde plaats in de Grand Prix en op de zesde plaats in de Grand Prix Special en in de kür op muziek.

Eerder dat jaar won Gal zijn twaalfde nationale titel. In 2010 veroverde hij met de beroemde hengst Totilas vier wereldtitels in Kentucky en wonnen ze de wereldbeker. In 2009 wonnen ze goud op het EK in Windsor.


Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel