Manege de Drie­sporen viert open dag in ver­nieuwde accom­modatie

Share
  • 22 mei 2024 18:55

door: redactie, 22 mei 2024 18:55
Onstwedde
stegen.net | persbericht
foto’s: Freerk Boskers

Afgelopen zaterdag opende manege de Drie­sporen haar deuren voor een feeste­lijke open dag ter gelegen­heid van de ver­nieuwde accom­modatie. Met een nieuw dak in­clusief zonne­panelen en nieuwe geïso­leerde gevel heeft de manege een grote ver­andering onder­gaan. Het evenement trok vele be­zoekers van jong tot oud en was een groot succes.

De dag stond bol van de activiteiten en demonstraties die de veelzijdigheid van de paardensport belichten. Bezoekers konden genieten van spectaculaire shows en leerzame demonstraties die de diverse disciplines binnen de hippische sport laten zien. Van een schitterende kür op muziek tot vrijheidsdressuur met een mini shetlander en een workshop working equitation.

manege De Driesporen
De opendag in manege De Driesporen was een groot succes.
© Freerk Boskers

Voor de jongste bezoekers waren er tal van activiteiten georganiseerd, kinderen konden hun creativiteit de vrije loop laten bij het knutselen en kleuren, ze konden geschminkt worden, of een ritje maken op een heus vliegend tapijt achter twee prachtige trekpaarden. Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om zelf op een pony te rijden en deel te nemen aan een spannende stokpaardjesrace.

Dakplatenactie

Een bijzonder hoogtepunt was de dakplatenactie, die een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de vervanging van het dak. Dankzij de genereuze donaties van mensen die de manege een warm hart toedragen is er al een flink bedrag opgehaald, waardoor de vervanging van het dak mede gerealiseerd kon worden. Deze actie loopt nog steeds en mensen kunnen nog altijd een dakplaat sponsoren om de manege te steunen. Voor meer informatie kijk op onze website www.manegededriesporen.nl

De vernieuwde manege biedt nu nog betere faciliteiten voor zowel de paarden als de ruiters. Dankzij het nieuwe dak en de nieuwe gevel is de accommodatie niet alleen functioneler, maar ook aantrekkelijk en duurzamer geworden.


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: klik hier

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws