Linda van der Hauw heerst in lichte tour op CH Westerkwartier

Share
  • 2 juni 2024 19:52

door: redactie, 2 juni 2024 19:52
Marum
stegen.net

Vijf dagen dressuur­sport zitten er weer op en daar­mee is ook het CH Wes­ter­kwar­tier ten einde. In de twee lichte tour ru­brieken was er dubbel succes voor Linda van der Hauw. Met LN Luna­dette won ze de Inter­médiaire I en de Prix St. Georges.

De lichte tour wedstrijden werden op vrijdag verreden, bij dressuurstal De Haarhof. In beide proeven stak de ervaren Linda van der Hauw er met kop en schouders bovenuit. Ze behaalde met LN Lunadette 66,471% in de Inter I en 69,412% in de PSG.

De tweede plaatsen in de lichte tour waren voor Annabel Kleen met I Have A Dream en Lisa Uilenberg met Goody-Goody R.D.P.

Het ZZ-zwaar werd gecombineerd met de Young Riders en bracht zeges voor Samantha Konst (Fuego’s Abra Kadabra) en Famke Jongsma met Wandermärchen. Bij de andere proeven kwamen Marieke Okkema en Mirjam Drenth naar voren als winnaars. In het ZZ-licht gecombineerd met het Z2 was er een dubbele overwinning van Harmina Holwerda met Lancier fan Bokkum. In het Z1 zegevierde Lennard Klont in beide proeven met Miss Rite.


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: klik hier

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws