Jeannette Haazen na valpartij in ziekenhuis

Share
  • 20 december 2014 12:07

door: redactie, 20 december 2014 12:07

Pech voor Jeannette Haazen. De Nederlandse Grand Prix amazone viel vrijdag tijdens de training van een jong paard en ligt nu in de kreukels.

Haazen: ,,Zo gaat na lange tijd eindelijk alles goed, en vervolgens lig je in het ziekenhuis en kun je weer niets meer! Mijn jonge paard Dior schrok, ondanks dat Chris (partner van Jeannette, red) hem nog vast had aan de longe. Hij ging omhoog, klapte achterover en viel helemaal bovenop mij!”

Een leger beschermengeltjes
,,Ik heb een leger beschermengeltjes gehad. Ik leef nog en heb wonder boven wonder niets gebroken. Maar alle ribben en mijn bekken zijn gekneusd en in mijn rug, schouder en bilspieren is het één en ander gescheurd… Pffft.. Lig ik er weer een tijd uit..”, aldus de amazone, die in 2011 ook al ernstige verwondingen opliep na een val van een paard. Hier hield Jeannette drie gescheurde spieren aan over.

In 2007 raakten Jeannette en Chris betrokken bij een ernstig auto ongeluk, waarbij Chris een open beenbreuk opliep.

Jeannette Haazen maakte een aantal jaren geleden furore met de Grote Jazz-zoon Nartan, met wie zij onder andere tweede werd in de Grand Prix van Strassen, vierde in de Grand Prix wereldbekerkwalificatie van Odense en een tweede plaats op naam schreef in de landenwedstrijd van Aken (2008). Nadat het duo in februari 2010 KNHS Indoorkampioenen Zware Tour werd, vertrok Nartan naar de Amerikaanse amazone Katherine Bateson.

Dit is een extern bericht uit de rss-feed, lees het hele artikel bij : Hoefslag