Dubbele zege Harrie Smolders in Beilen

Dubbele zege Harrie Smolders in Beilen

18 augustus 2000 19:10 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Beilen | STEGEN.NET

Harrie Smolders boekte vrijdag op het springconcours in het centrum van Beilen een dubbele overwinning. De Brabantse ruiter, verbonden aan de stal van bondscoach Johan Heins in De Wijk, zegevierde zowel in het Z-klassiek als het ZZ-klassiek.

In de zwaarste klasse bleef Smolders met Foxlight (v. Caletto I) als enige foutloos in de barrage. Job Oldenziel uit Gieten eindigde met Ofichem’s Gallant Rose als tweede. Hij moest vier strafpunten incasseren en was bovendien iets langzamer met de Zuidhorn-dochter.

In het Z-parcours gaf Smolders met Leonie (v. Zelhem) de concurrentie het nakijken. Margrieta van der Tuin van LR Noordenveld eindigde als tweede met Kouros (v. Zeoliet) en Robert Vos uit Wierden mocht als derde opstellen met Mercedes (v. Ahorn).