Dissidente Drentse bond stemt toch voor fusie

Dissidente Drentse bond stemt toch voor fusie

24 januari 2001 19:36 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

WESTERBORK
Het lijkt er op dat de KNF toch gaat instemmen met de beoogde fusie die moet gaan leiden tot de vorming van de Nederlandse Paardensport Bond. Tijdens de buitengewone algemene ledenvergadering van de Drentse Bond woensdagavond in Westerbork ging het dissidente Drenthe alsnog accoord. Daartoe werden de plannen overigens wel bijgesteld.

KNF-voorzitter Jaap Werners kwam afgelopen zaterdag persoonlijk naar Beilen om de zaak te bespreken. De bezwaren van de bonden (naast Drenthe ook Overijssel, Gelderland en Noord-Holland) hebben tot een aangepast voorstel geleid. De ledenraad van de KNF gaat dus unaniem voor de fusie stemmen. Maar er zit nog een kleine adder onder het gras: de ledenraad van de NHS moet daarna nog wel accoord gaan met de aangebrachte wijzingen.
[Stegen.net] archief jan. 2001