archief
contact
+31 6 53239630

Bengtsson klopt Jeroen Dubbeldam in Bremen

BREMEN – Rolf-Göran Bengtsson heeft zondag als eerste Zweed de Grote Prijs gewonnen van de Euroclassics in Bremen. De in Noord-Duitsland wonende Bengtsson zegevierde met Quintero la Silla. Jeroen Dubbeldam uit Weerselo eindigde fraai als tweede.

Rolf-Göran Bengtsson tijdens de prijsuitreiking in Bremen.

Bengtsson reed een foutloze barrage in 37.92 seconden. Dubbeldam had met BMC Quality Time (v. Quantum) 37.84 nodig. De Oostenrijkse Nederlandse Julia Kayser werd met Sterrehof’s Valdato vierde, terwijl Jurgen Stenfert met BMC Okameta (v. Mr. Blue) de vijfde plaats opeiste.

Nathalie van der Mei uit Makkinga miste de barrage op een haar. De Friezin kreeg met Ultimo (v. Heartbreaker) een springfout in de eerste omloop. Gert-Jan Bruggink (met Cash junior) en Marc Houtzager (Sterrehof’s Opium) maakten twee springfouten.

Eerder op de zondag won Albert Zoer uit Echten een 1.50 na barrage. De Drentse ruiter deed dat met Woklahoma, een achtjarige merrie van Sheraton. Marc Houtzager werd in dit treffen vijfde met Voltaire.

Stegen.net | DPA


Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share