Sjef Janssen breekt met leerling Adelinde Cornelissen

  • 12 november 2012 18:40
door: redactie, 12 november 2012 18:40

ERP
Sjef Janssen gaat zijn instructie beperken tot een selecte groep van drie of vier mensen, zo heeft de voormalige bondscoach verteld aan De Hoefslag. Volgens De Hoefslag betekent dit dat Adelinde Cornelissen niet langer onder de hoede van Janssen traint.

Sjef Janssen.

Het is onduidelijk welke ruiters en amazones in de toekomst nog wel een beroep kunnen doen op Sjef Janssen, maar het lijkt wel zeker dat het in elk geval om Matthias Rath gaat.

Tot de ‘afvallers’ horen Patrik Kittel en dus Adelinde Cornelissen, die dit tegenover De Hoefslag heeft bevestigd. Ze zegt veel aan Janssen te danken te hebben. ,,Ik krijg gelukkig veel steun van Sjaak van der Lei en de resultaten zijn de laatste tijd goed. Wel houd ik m’n ogen open voor een eventuele nieuwe trainer.”