Sander Geerink met Robinson aan kop in 1.40 Indoor Groningen

Sander Geerink met Robinson aan kop in 1.40 Indoor Groningen

2 januari 2014 19:00 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

blokjeZUIDBROEK | STEGEN.NET
Sander Geerink reed donderdag voorop in de ereronde van de eerste 1.40-rubriek van Indoor Groningen. De ruiter uit Gelselaar won de goed bezette wedstrijd met zijn paard Robinson.

Sander Geerink met Robinson (archief). ©Jacob Melissen

Sander Geerink met Robinson (archief).
©Jacob Melissen

Echt zwaar was deze openingsproef direct op tijd niet en dat resulteerde in veel foutloze ritten. Geerink zette een tijd neer van 66,91 en was daarmee uiteindelijk een fractie sneller dan Suzanne Tepper, die met VDL Fakir de klok op 66,95 deed stoppen. Er was meer noordelijk succes want Folkert Kelderman pakte de derde plaats, in het zadel van Zorado. Daarna volgde Marc Houtzager met Baccarat op de vierde plaats.

Andere foutloze, maar minder snelle combinaties waren onder andere Albert Zoer met Abra Kadabra, Maikel van der Vleuten met VDL Groep Zimba en Maureen Bonder met Alex.

Jody van Gerwen won met Caramel Wijngaardhoeve Z de 1.30 bij Indoor Groningen. ©Roos Meertens

Jody van Gerwen won met Caramel Wijngaardhoeve Z de 1.30 bij Indoor Groningen.
©Roos Meertens

De 1.30 werd donderdag gewonnen door de succesvolle Jody van Gerwen met Caramel Wijngaardhoeve Z. Jur Vrieling had met Noesar Calima het nakijken. Anne-Liza Makkinga nam de derde plaats voor haar rekening met Cacharelle. Albert Zoer eindigde met Barbarella als vijfde en Maureen Bonder werd met Bridgestone RV tiende.