archief
contact
+31 6 53239630

Jur Vrieling en VDL Zirocco Blue NOP vierde in Helsinki

HELSINKI – Jur Vrieling heeft opnieuw een hoge klassering behaald in de wereldbeker. Bij de tweede wedstrijd van het seizoen, in Helsinki, eindigde hij als vierde met VDL Zirocco Blue NOP. Steve Guerdat greep de overwinning met Nino des Buissonnets.
Jur Vrieling met Zirocco Blue.

blokjeHELSINKI | STEGEN.NET
Jur Vrieling heeft opnieuw een hoge klassering behaald in de wereldbeker. Bij de tweede wedstrijd van het seizoen, in Helsinki, eindigde hij als vierde met VDL Zirocco Blue NOP. Steve Guerdat greep de overwinning.

Jur Vrieling met Zirocco Blue.
Jur Vrieling met VDL Zirocco Blue NOP (archief).

Vijftien deelnemers drongen tot de barrage door en Vrieling startte vrij laat in de wedstrijd. Hij reed een zeer nette rit, maar leek niet tot het uiterste te gaan. Vrieling stond na zijn rit tweede, maar schoof later nog door naar de vierde plaats. Steve Guerdat kwam met snelheidsmonster Nino des Buissonnets tot de winnende tijd van 34,96. De jonge Martin Fuchs werd met enig geluk verrassend tweede met PSG Future, gevolgd door Pius Schwizer op plaats drie met Sixtine de Vains.

Na twee wedstrijden in de West-Europese league staat Steve Guerdat aan de leiding met 35 punten. Jur Vrieling staat knap tweede met 33 punten. De Brazilaan Marlon Módolo Zanotelli neemt de derde plaats in.

Bekijk hier de rit van Jur Vrieling en VDL Zirocco Blue NOP

Total
10
Shares
1 comment

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
10
Share