archief
contact
+31 6 53239630

Teruggekiekt deel 4: welke springruiter is dit?

Daar is ‘ie dan: de vierde foto in onze quiz ‘Teruggekiek’. Dit keer een springruiter die furore maakte in de jaren ’90. Een echte amateur, met een ‘once in a lifetime’ paard. Wie kent deze combinatie nog? Kom maar op met de reacties!
fotoquiz deel 4

In deze snelle tijd van sociale media en talloze websites lijkt de tijd ons wel eens door de vingers te glippen. Wat is er leuker dan af en toe eens terugkijken en mooie herinneringen op te halen? Nadat we onlangs op Facebook een wat oudere foto hadden geplaatst kwamen er veel reacties los. Nu de vierde foto in onze quiz ‘Teruggekiekt’.

fotoquiz deel 4
Deze combinatie was erg succesvol in de jaren ’90. Wie weet om welk duo het gaat?

Nee, je kunt er niets mee winnen, maar we hopen wel dat jullie het leuk vinden! We plaatsen regelmatig een foto uit het archief en vervolgens is het de bedoeling dat jullie in de reacties (wel even inloggen via Facebook) als het ware het verhaaltje compleet maken.

Wie staat er op de foto? Met welk paard? Hoe zat dat ook al weer? Wat was het opvallende aan deze combinatie? Wat is er van terecht gekomen? Is de ruiter/amazone nog actief in de sport? Enzovoort.. Het leukste is natuurlijk als het ‘feestvarken’ ook zelf meedoet in de reacties 🙂

Total
1
Shares
3 comments

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
1
Share