Sander Naber springt naar zege bij start indoorseizoen in Beilen

  • 5 oktober 2015 09:50
door: redactie, 5 oktober 2015 09:50

BEILEN | STEGEN.NET

Sander Naber schreef bij de start van het indoorseizoen de Z/ZZ-klasse op zijn naam in de manege van de Stroomruiters in Beilen. De ruiter uit Holsloot pakte de overwinning met Damorkus R (v. Quasimodo van de Molendreef).
Sander Naber met Damorkus (archieffoto)

Sander Naber met Damorkus (archieffoto)
FOTO: STEVEN STEGEN

Hoewel de zwaarste rubrieken in handicap werden verreden was er sprake van een mooi deelnemersveld. Van de 29 gestarte combinaties bleven er 11 foutloos, maar omdat Angelique Hoorn Chakato HBC HC startte keerden er 10 terug voor de barrage.

In die barrage was Sander Naber de snelste. Hij reed met Damarkus R een foutloos rondje in 33.01. Angelique Hoorn pakte met Casina (v. Calido I) de tweede plaats in een tijd van 33.18. Daarna volgden op de plaatsen drie en vier Lisa Broekert met Carola en Renate Beuving met Enfant.

In de klasse M was Robert Roordink de beste. Met Ellert (v. Corland) hield hij Renate Beuving van een stunt af. Beuving werd tweede met El-Volda en derde met Eyecandy. Sander Naber speelde ook hier een rol, hij reed met Fabregas de snelste tijd, maar kwam door een fout in de barrage op de zevende plaats terecht.