archief
contact
+31 6 53239630

Ellen Wynia aan kop bij selec­tie Drents kampi­oen­schap in Exloo

EXLOO — Ellen Wynia heeft in Exloo de laat­ste selec­tie voor het Drents indoor­kam­pi­oen­schap dres­suur ZZ-licht gewon­nen. Met haar beken­de paard Chakakahn bleef de amazo­ne uit Steenbergen de concur­ren­tie ruim voor. 
selectie Drents kampioenschap. Ellen Wynia en Chakakahn

EXLOO | STEGEN.NET

Ellen Wynia heeft in Exloo de selec­tie voor het Drents indoor­kam­pi­oen­schap dres­suur ZZ-licht gewon­nen. Met haar beken­de paard Chakakahn bleef de amazo­ne uit Steenbergen de concur­ren­tie ruim voor.
selectie Drents kampioenschap. Ellen Wynia en Chakakahn
Ellen Wynia en Chakakahn (archief).
STEVEN STEGEN

Ellen Wynia, net terug van vakan­tie, reed Chakakahn naar de winnen­de score van 66,86%. Daarmee hield ze Nienke Limburg met haar Bojangles op de twee­de plaats. Deze combi­na­tie werd beloond met 65,43%. Marit Slagter en Awaldie werden derde met 62,57%.

Eenzame hoog­te
In de Z2 won Anne Lehmann onbe­dreigd. Met Don Juan behaal­de ze een prima score van 66,18% en daar­mee stond de amazo­ne van de Milleniumruiters op eenzaame hoog­te. Rachelle Buining stuur­de de erva­ren Rhythem And Blues naar de twee­de plaats met 62,79%. Daarna volg­de Aniek Schraa op de derde plaats met Apollo.

Veronique Roerink schreef de Z1 op haar naam. Met Flanel troef­de ze Anne Lehmann op Amigo maar net af. Marrit Reusien (Hidde fan de Brinkhof) en Marissa Spoor (Brinkhof’s Empire S) volgden.

Geselecteerd
Op 5 en 6 febru­a­ri zijn in het Hippisch Centrum Emmen in Erica de fina­les van het Drents kampi­oen­schap dres­suur. Daarvoor zijn de na de selec­ties in Zuidwolde, Assen, Beilen en Exloo de volgen­de combi­na­ties geselecteerd:

ZZ-licht: Ellen Wynia met Chakakahn, Nienke Limburg met Bojangles, Marit Slagter met Awaldie, Judith Pietersen met Kop Jansen Timberland, Bas de Recht met Equiscio’s Vivendi, Diana Koopmans met Chicago, Marjan Hooge met Fulltime en Dinja Schnelting met Apache.

Z2: Veronique Roerink met Elvive, Anne Lehmann met Don Juan, Marjan Hooge met San Dinando, Nick Kemps met Chapeau, Aniek Schraa met Apollo, Judith Pietersen met Kop Jansen Chabring, Ina Beuving met Doris Day Sollenburg en Rachelle Buining met Rhythem And Blues.

Z1: Frans van den Heuvel met Damoiselle, Veronique Roerink met Flanell, Tatjana Mulder met Desperado, Floor Vos met Fine Tuned DFV, Anne Lehmann met Amigo, Marissa Spoor met Empire S, Ina Beuving met Enzo van de Lochthoeve, Cecile Smit met Evita Reina, Marrit Reusien met Hidde fan de Brinkhof, Paulien Alberts met Enrico en Orsolya Wunnink met Damiano di Oro.

gerelateerde berichten
Total
25
Share