CH Oosterwolde viert 40-jarig jubileum

Share
  • 18 mei 2023 11:49

door: redactie, 18 mei 2023 11:49

📌 OOSTERWOLDE – De Stichting Concours Hippique Oosterwolde viert dit jaar het 40-jarig jubileum. De organisatie kijkt daarom met extra veel plezier uit naar de komende editie, die op 26, 27 en 28 mei is.

,,Het is al weer even geleden dat we ons laatste concours konden organiseren. Dat was in 2019. We gaan dit jaar proberen er weer een ouderwets grasconcours van te maken. Een weekend dat in het teken staat van het plezier in de pony- en paardensport”, zegt Trijntje Ploeg-Cats van de organisatie.

Het CH Oosterwolde start deze keer met een informatieve lezing op vrijdagavond 26 mei. Thema is dan EHBO bij het paard. Dierenartsencentrum Equinoord verleent medewerking aan deze avond.

Op zaterdag is er onder andere de kür op muziek, de selectie voor de Friese kampioenschappen (B t/m ZZ-licht dressuur) en ‘s avonds een reünie in het kader van het 40-jarig jubileum.

Op zondag is er onder andere springen en dressuur pony’s, springen paarden en dressuur paarden. Ook is er dan een selectie voor de KFPS kampioenschappen.

Het CH Oosterwolde vindt plaats op de landerijen van Maatschap Klever aan de Houtwal op de grens van Oosterwolde/Appelscha. Op dit prachtige terrein is voldoende parkeergelegenheid en de toegang is gratis.

📝 bronnen: Stegen.net | persbericht