Eline Klont royaal aan kop bij selectie Drents kampioenschap

Eline Klont royaal aan kop bij selectie Drents kampioenschap

27 januari 2014 19:27 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

blokjeEXLOO | STEGEN.NET
Eline Klont heeft in Exloo de selectie gewonnen voor het Drents kampioenschap dressuur. De amazone uit Assen won met Arragon met royale voorsprong de ZZ-licht.

Eline Klont en Arragon tijdens de training.

Eline Klont en Arragon tijdens de training.

Klont, onlangs nog winnaar tijdens Indoor Hartje Drenthe, kwam tot een prima score van 67,29%, waarbij de waardering van de twee juryleden wel veel verschilde: 244 en 227 punten. De tweede plaats was voor Paulien Alberts, die BB King weer eens succesvol voorstelde en op een score van 64% eindigde. Floor Vos werd met Filottie derde. Daarna volgden Bronno Bloem (Venture), Angela Koning (Sjeanine) en Marloes Oosterhof (Barrichello). Bloem en Oosterhof kunnen zich als Groningers uiteraard niet voor de Drentse titelstrijd plaatsen.

In de Z2 behaalde Marjan Hooge mooie resultaten. De amazone uit Ees pakte met Jive de overwinning en eindigde daarnaast met Fulltime nog als vijfde. Marloes Oldenhuizing nam de tweede plaats in met O’Marado’s Boris. Lisa van Mensvoort werd met Amaretto derde. In de Z1 was de eerste plaats voor Petra Willemsen met Barossiu B.

De ontknoping van de Drentse kampioenschappen is op 7 en 8 februari in het hippisch centrum Emmen in Erica.

Deel dit bericht