archief
contact
+31 6 53239630

Veronique Roerink Drents kampiĀ­oen met Hera-Utopia

šŸ“Œ ERICA ā€” Veronique Roerink eiste bij het Drents kampiĀ­oenĀ­schap dresĀ­suur de titel in het ZZ-licht op. Ze won met de 8ā€‘jarige merrie Hera-Utopia beide onderdelen. 

šŸ“Œ Erica
šŸ“ STEGEN.NET
šŸ“ø Jacob Melissen 

Veronique Roerink eiste bij het Drents kampiĀ­oenĀ­schap dresĀ­suur de titel in het ZZ-licht op. Ze won met de 8ā€‘jarige merrie Hera-Utopia (Charmeur x Ferro) beide onderĀ­deĀ­len. Rowan Bergsma eiste in het Z2 de Drentse titel op met Safira RB.

Roerink (Beilen) zette gelijk in de verplichĀ­te proef al een bijzonĀ­der goede score neer met Hera-Utopia van eigeĀ­naĀ­resĀ­se Carly Huisinga, die de merrie ook zelf rijdt. In dit eerste onderĀ­deel kwam Roerink met een score van 66,143% al flink los van haar vijf concurrenten.

Veronique Roerink met Hera-Utopia.
šŸ“ø Jacob Melissen

In de kĆ¼r liep de combiĀ­naĀ­tie tegen een paar spanĀ­ningsĀ­foutĀ­jes aan en dat drukĀ­te de score, maar de titel werd overĀ­tuiĀ­gend veilig gesteld. 

Frans van den Heuvel eindigĀ­de met Frappant op de tweeĀ­de plaats. Judith Werkman, nog tweeĀ­de in de verplichĀ­te proef, zakte met Hollywood terug naar plaats vijf, met Cecile Smit (Ilias) en Marloes Hingstman (Diarona) nog boven zich in het klassement.

Lees ook: Ann Wessels Drents kampiĀ­oen Z1 met Ginn: ā€˜elke dag met haar is een feestjeā€™

Indy de Vroet en Golden Princess.
šŸ“ø Jacob Melissen

In het Z2 ging de titel naar Rowan Bergsma met Safire RB, die heel knap de ervaĀ­ren Nicole de Leeuw achter zich wist te laten.

De Z2 voor ponyā€™s bracht de Drentse titel voor Indy de Vroet en Golden Princess. De leerĀ­ling van Marjan van der Jagt behaalĀ­de een score van 67,438%.


gerelateerde berichten
Total
2
Share