archief
contact
+31 6 53239630

Ruiters na coro­na­test de baan in in Tolbert

ūüďĆ TOLBERT ‚ÄĒ Dit week¬≠end is het dan zo ver: de kader¬≠vor¬≠mings¬≠wed¬≠strijd In Tolbert. Ruiters kun¬≠nen star¬≠ten als ze een nega¬≠tieve coro¬≠na¬≠test op zak hebben. 

ūüďĆ Tolbert
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Dit week­end is het dan zover. L&R Horse Events heeft het voor elkaar gekre­gen om in Tolbert een kader­vor­mings­wed­strijd te orga­ni­se­ren ondanks alle coro­na­re­gels. Ruiters kun­nen star­ten als ze een nega­tieve coro­na­test op zak hebben.

Deze wed­strijd is een obser­va­tie­mo­ment op weg naar de Olympische en Paralympische spe­len van Tokio. Vanmiddag was de top al onder­weg naar Tolbert en is er moge­lijk­heid om baan te verkennen.

Maar eerst moet er een nega­tieve corona test over­legd wor­den voor­dat men mag deel­ne­men. Er is een test­straat aan­we­zig en bin­nen een korte tijd is de uit­slag bekend.

Edward Gal vorig jaar in de HJC-manege in Tolbert met Glock’s Total US.
ūüďł Petra Duindam

De banen lig¬≠gen er gewel¬≠dig bij en ook de boxen voor de paar¬≠den staan klaar voor ont¬≠vangst. Er zijn loop¬≠rou¬≠tes en een mond¬≠kapje is ondanks alle nega¬≠tieve tests wel ver¬≠plicht. Gelukkig is er ook een Coffee to go en een take away, want de inner¬≠lijke mens wil ook wat!

Zaterdagochtend om half 9 uur gaat de eer­ste com­bi­na­tie van start en de laat­ste zon­dag­avond rond half vijf. Helaas is publiek niet wel­kom, maar alles is te vol­gen op Clipmyhorse. (betaal­muur)


gerelateerde berichten
Total
4
Share