Ruiters na coronatest de baan in in Tolbert

Ruiters na coronatest de baan in in Tolbert

12 februari 2021 19:46 0

Door Petra Duindam
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Tolbert
📝 paardensportnoord

Dit weekend is het dan zover. L&R Horse Events heeft het voor elkaar gekregen om in Tolbert een kadervormingswedstrijd te organiseren ondanks alle coronaregels. Ruiters kunnen starten als ze een negatieve coronatest op zak hebben.

Deze wedstrijd is een observatiemoment op weg naar de Olympische en Paralympische spelen van Tokio. Vanmiddag was de top al onderweg naar Tolbert en is er mogelijkheid om baan te verkennen.

Laatste berichten van Petra Duindam (alles zien)

Maar eerst moet er een negatieve corona test overlegd worden voordat men mag deelnemen. Er is een teststraat aanwezig en binnen een korte tijd is de uitslag bekend.

Edward Gal vorig jaar in de HJC-manege in Tolbert met Glock’s Total US.
📸 Petra Duindam

De banen liggen er geweldig bij en ook de boxen voor de paarden staan klaar voor ontvangst. Er zijn looproutes en een mondkapje is ondanks alle negatieve tests wel verplicht. Gelukkig is er ook een Coffee to go en een take away, want de innerlijke mens wil ook wat!

Zaterdagochtend om half 9 uur gaat de eerste combinatie van start en de laatste zondagavond rond half vijf. Helaas is publiek niet welkom, maar alles is te volgen op Clipmyhorse. (betaalmuur)